שאלו בפורום: פורום רפואה סינית
חזרה לרשימת הפורומים >> חזרה לרשימת הנושאים >> צפה בכל ההודעות
דיקור סיני בתל אביב- רמת אביב
נכתב על ידי אלה
היי ניר, ראיתי את האתר שלך, אתה מסביר רבות על דיקור סיני וצמחי מרפא, רציתי לדעת האם הקליניקה שלך נמצאת רק במרכז בתל אביב או שאתה מגיע גם לבתים. ובנוסף, רציתי לדעת האם אתה מטפל בסרטן. מחכה לתשובה בהקדם, תודה.
Re: דיקור סיני בתל אביב- רמת אביב
נכתב על ידי ניר פלורנטין
ירדן שלום,
אני ממוקם ברח' טאגור 30, רמת אביב, תל אביב.
זה נמצא ברחוב שמול קניון רמת אביב, באמצע הרחוב ישנו מרכז קניות קטן ושם נימצאת הקליניקה שלי.
לגבי יעוץ, אין בעיה, כול אדם מוזמן להגיע אלי לאבחון ויעוץ ללא תשלום.
שיהיה המשך יום יפה ורק בריאות,
ניר פלורנטין.
נכתב על ידי ירדן
שלום רב,
רציתי לדעת איכו בדיוק אתה ממוקם ברמת אביב?
והאם אוכל לקבל להגיע לייעוץ איתך להתרשמות?
תודה, ירדן
Re: דיקור סיני במרכז
נכתב על ידי ניר פלורנטין
אורי שלום,
דיקור סיני יכול מאוד לעזור לה בשיכוך הכאבים בזמן הקרוב, ובזמן הארוך יתכן שאף ימנע את ההתפרצות הבאה, כמובן שיש צורך באבחנה ספציפית של הבעיה.
דיקור סיני יעיל במיוחד לטיפול בכאבים !
לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור עימי קשר במייל או בטל'
רק בריאות,
ניר פלורנטין
נכתב על ידי אורי
שלום, אמא שלי סובלת כבר כמה שנים מארטריטיס ויש לה התפרצויות של כאבים בכל המפרקים, כעת היא נמצאת בזמן התקף שכזה. האם דיקור סיני יכול לעזור?
נכתב על ידי ניר פלורנטין
אלון שלום,
בבחירת מטפל ברפואה הסינית, יש לוודא כי המטפל סיים לפחות 4 שנות לימוד (ולא פחות), התמחה במקום המוכר ע"י האגודה לרפואה סינית ובעל תעודה המקנה לו רישיון עיסוק ברפואה סינית.
כך תוכל לדעת עם המטפל אליו בחרת ללכת מוסמך.
מקווה שעניתי על שאלתך,
ניר פלורנטין
נכתב על ידי אלון
היי,
רציתי להתייעץ איתך לגבי מטפלים, איך אני יכול לדעת מבין כל המדקרים הסינים השונים הקיימים במרכז אל מי כדאי לי ללכת.
תודה,
אלון
נכתב על ידי ניר פלורנטין
שלום רב יואב,
כל טיפול בדיקור סיני נערך כ- 45 דקות.
כאשר הטיפול הראשון בד"כ נערך קצת יותר זמן.
רק בריאות,
ניר פלורנטין
נכתב על ידי יואב
כמה זמן נערך כול טיפול?
נכתב על ידי ניר פלורנטין
אורי שלום, משך זמן הטיפול בדיקור סיני הוא כחצי שעה עד שעה בהתאם למצב המטופל וחומרת המחלה. הטיפול בדיקור סיני הינו בתוך לחלוטין, מאחר והמטפל לומד במשך שנים לאבחן את המטופל ולהתאים לו את נקודות הדיקור המתאימות לא ביותר. והם בטוחות ביותר לדיקור ללא סיכון כלשהו לפגיעה פנימית כאשר מטפל מוסמך עושה זאת. מקווה שעניתי על שאלתך, רק בריאות, ניר פלורנטין
נכתב על ידי אורי
שלום, כמה זמן כל טיפול בדיקור סיני נימשך והאם ישנם סכנות כלשהן בדיקור סיני???
נכתב על ידי ניר פלורנטין
מיטל שלום, הדיקור הסיני אינו כואב מכיוון שהמחט דקה כחוט השערה. במקרה המקסימאלי, יחוש המטפל עקצוץ קל. לאחר הדיקור יכולה להיות באזור תחושת לחץ\חום\זרימה, אולם במשך הטיפול הדיקור יוצר תחושת רוגע ושלווה. רק בריאות, ניר פלורנטין
נכתב על ידי מיטל
ניר שלום, האם הדיקור הסיני כואב ?
נכתב על ידי ניר פלורנטין
אלה שלום רב, אנסה לענות על כל שאלותייך, יש לי קליניקה אחת ברחוב טאגור 30, רמת אביב, ת"א וקליניקה נוספת ברח' העצמאות 40, יהוד. את מוזמנת להגיע לכל אחת מהקליניקות הללו. לגבי טיפול בסרטן, אני בהחלט מטפל במטופלים אשר חולים בסרטן בשלבים שונים, לחלקם אני עושה דיקור סיני וצמחי מרפא לחיזוק בזמן הכימותרפיה, חלקם מקבלים טיפול נטי סרטני וחלקם טיפול מונע ותומך. לגבי הגעה לבתים אני מגיע רק כאשר מטופלים שלי אינם יכולים להגיע למרפאתי עקב סיבות רפואיות. לשלאלות נוספות את מוזמנת ליצור עימי קשר במייל או בטל'. המשך יום יפה ניר.